Energieleveranciers Hurdegaryp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hurdegaryp vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel unieke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Eneco en Innova Energie kan afsluiten. Het oversluiten gaat handig en prettig. Hieronder lees je praktische gegevens en handreikingen bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Hurdegaryp

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Hurdegaryp? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met aspecten als: stroom- en gasverbruik en locatie. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten, aansluitkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder verstrekken flink wat maatschappijen een hoge welkomstkorting als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €170 tot +/- €190. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Sprundel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft een aardig ingewikkelde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hurdegaryp juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Aansluitend check je een lijst met beschikbare energieleveranciers. Je ontdekt handig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is binnen enkele minuten gedaan. Tips gebruiken bij het invoeren van jouw verbruik? Op de site vind jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.925 kWh 625 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.600 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 2.000 m³

Compleet aanbod

Alle erkende providers vergelijken. Van DELTA tot Pure Energie.

Besparen op de energienota

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen tot wel €385 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Hurdegaryp

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! D.m.v. energieleverancieractie.nl kunnen jullie probleemloos energieprijzen Hurdegaryp vergelijken. Vul postcode + huisnummer en stoom/gas verbruik in en bekijk snel de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en bekijk binnen no-time de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Buchten afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Hurdegaryp?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Hurdegaryp juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Hurdegaryp? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een opsomming met meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals NLE, Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Essent maar ook ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Budget Energie gerekend met een verbruik van 2000 kWh t/m 2900 kWh stroom plus 1000 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument kies jij er zelf voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Advies: doorzoek altijd de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Hurdegaryp. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de gekozen energieleverancier. In dit schrijven zie je de geldige tarieven en regelgeving (onder andere opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Jullie vorige contract wordt opgezegd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande energiemaatschappij. In de regel dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de dag van overstappen. De nieuwe energieleverancier speelt de standen door aan de eerdere maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Hurdegaryp. Je kunt rekenen op een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bewerken. Tevens krijgen jullie de eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “overstappen naar Vattenfall“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn manieren zijn wind en zon (stroom). Veel energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers halen deze zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Tytsjerksteradiel.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Remeha, Nefit, Intergas, Atag of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Hurdegaryp

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Hurdegaryp en bezuinig op gas en licht!