Energieleveranciers Buchten Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Buchten vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel exclusieve acties die je niet via de website van o.a. Essent en Vrijopnaam ontvangt. Het oversluiten gaat handig en zonder problemen. Op deze pagina bekijk je praktische aanwijzingen en tips bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Buchten

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Buchten? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en adres. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energiekosten. Deze bepalen slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Bovendien hanteren veel aanbieders een hoge welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €90 tot €275. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Marwijksoord.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met nogal een gecompliceerde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Buchten juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan tref jij een overzicht met de meest voordelige energiecontracten. Jij kiest eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time rond gemaakt. Tips gebruiken bij het schatten van gas en stroom verbruik? Hieronder bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 700 m³
2 personen 2.100 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 2.000 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Greenchoice tot Vattenfall.

Besparen op de energienota

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €285 per jaar.

Gelijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Buchten

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van onze speciale vergelijker kan jij snel energieprijzen Buchten vergelijken. Geef je woongegevens en ook energieverbruik in en zoek snel de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaald pakket? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk eenvoudig de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Velserbroek afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Buchten?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Buchten juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Buchten? Hier bekijk je een ranglijst van gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Greenchoice, Pure Energie, Essent, Eneco en ook Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE gerekend met een verbruik van 2450 kWh tot 3900 kWh stroom plus 850 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jouw energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: doorzoek zeker even de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Buchten. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde leverancier. In dit schrijven vind je afgesproken prijzen en condities (denk hierbij aan netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht, aansluitkosten, regiotoeslag: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw actuele energiepakket zal worden beëindigd. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” maatschappij. Normaal gesproken gebeurt dit zo’n week voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de overstapdatum. Jouw aanstaande energieaanbieder geeft dit door aan je voormalige energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Buchten. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bewerken. Ook krijgen jullie een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “HVC korting“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante opties zijn zon en wind (energie). Een groot aantal energiemaatschappijen doen hier aan mee. De maatschappijen halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Sittard-Geleen.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Atag, Vaillant, Nefit, AWB of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra je jouw energieconsumptie weet te beperken heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Buchten

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Buchten en betaal minder voor gas en licht!