Energieleveranciers Oudeschoot Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oudeschoot vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt snel de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel tijdelijke aanbiedingen die men standaard niet bij aanbieders zoals Greenchoice en Qurrent kunt vinden. Overstappen van energie gaat handig en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina lees je praktische details en hulp ter ondersteuning bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oudeschoot

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Oudeschoot? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van indicatoren zoals: energieconsumptie en postcode. Ook moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de energie jaarrekening: energiebelasting, regiotoeslag, vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien verstrekken enkele aanbieders een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €150 t/m €235. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Baarle-Nassau.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een behoorlijk flinke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oudeschoot mei 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan tref jij een resultatenpagina met de meest voordelige energieleveranciers. Je ontdekt vlug de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is binnen enkele minuten geregeld. Advies nodig bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Op deze pagina vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 725 m³
2 bewoners 2.275 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 1.950 m³

Alle maatschappijen

Alle grote providers vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan HVC.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Nooit meer teveel betalen. Besparingen mogelijk tot €315 per jaar.

Een snelle overstap

Profiteer van de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oudeschoot

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van onze speciale vergelijker kan je vlug energieprijzen Oudeschoot vergelijken. Geef je woongegevens en energieverbruik in en kies rap de goedkoopste maatschappij. Meer details over een zekere aanbieder? Klik dan op website van de aanbieder. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en achterhaal binnen no-time de beste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Hurdegaryp afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Oudeschoot?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Oudeschoot mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Oudeschoot? Op de site vind jij een lijstje met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Greenchoice, Pure Energie, NLE, Vattenfall en natuurlijk ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent op basis van een verbruik van 2050 kWh – 3500 kWh stroom en 950 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: check zeker even de condities van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Oudeschoot. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe leverancier. In dit schrijven vind jij de overeengekomen kosten en condities (denk hierbij aan vastrecht, opslag duurzame energie, aansluitkosten, energiebelasting, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Het oude gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf in de meeste gevallen het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande aanbieder. Doorgaans gebeurt dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw oude energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Oudeschoot. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Ook ontvang jij een eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “contract UnitedConsumers“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de leveranciers hebben dat in hun portfolio. De bedrijven importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Heerenveen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Intergas, AWB, Vaillant, Nefit of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik weet te verkleinen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Oudeschoot

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Oudeschoot en bezuinig op gas en licht!