Energieleveranciers Schin op Geul Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Schin op Geul vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel exclusieve kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij o.a. Allure Energie of Vandebron kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en zonder problemen. Op deze pagina vind je toepasbare informatie en tips ten behoeve van het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Schin op Geul

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Schin op Geul? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van factoren als: stroom- en gas consumptie en adres. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, leveringkosten, energiebelasting, vastrecht, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Bovendien geven enkele maatschappijen een flinke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €135 – €265. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Burgum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met nogal een gecompliceerde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Schin op Geul juli 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Hierna volgt een resultatenpagina met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je ontdekt gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Moeite bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder vind je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 675 m³
2 personen 2.375 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 1.900 m³

Alle organisaties

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot aan Vrijopnaam.

Makkelijk besparen op energie

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €335 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Schin op Geul

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij onze tool kan men probleemloos energieprijzen Schin op Geul vergelijken. Vul jouw locatie & energieverbruik in en vind probleemloos het goedkoopste contract. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en check ogenblikkelijk de beste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Lexmond afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Schin op Geul?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Schin op Geul juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Schin op Geul? Hier check je een aantal van beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Essent, NLE + Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2450 kWh t/m 3200 kWh stroom plus 1100 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: check altijd de voorschriften van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Schin op Geul. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande energieleverancier. Aan de hand daarvan bekijk je de prijzen en kleine lettertjes (denk aan aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Huidige contract beëindigen

Dat oude contract wordt opgezegd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energieaanbieder. Dikwijls wordt dit van je gevraagd iets voor de datum van overstap, echter soms ook tot 14 dagen na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieleverancier speelt de standen door aan je voormalige maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Schin op Geul. Je kunt rekenen op een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Daarnaast incasseer je een overzicht + eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “goedkope tarieven Stedin“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Valkenburg aan de Geul.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Atag, Vaillant, Remeha, AWB of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je het verbruik van energie weet te beperken zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Schin op Geul

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Schin op Geul en bespaar op gas en licht!