Energieleveranciers Lexmond Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lexmond vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt meteen de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel unieke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Eneco of Vattenfall kan afsluiten. Overstappen gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Hieronder doorzoek jij nuttige gegevens en tips ten behoeve van het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Lexmond

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Lexmond? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, leveringkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien hanteren flink wat maatschappijen een flinke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €170 t/m €235. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Vijfhuizen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met best een gecompliceerde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lexmond juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Nadien vind je een tabel met beschikbare energie aanbieders. Jij kiest rap de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Problemen bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op energieleverancieractie.nl check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.900 kWh 625 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 1.925 m³

Complete vergelijking

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan UnitedConsumers.

Het goedkoopste contract

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €395 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Lexmond

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Via energieleverancieractie.nl kun je moeiteloos energieprijzen Lexmond vergelijken. Geef je woongegevens & verbruiksgegevens in, en vind moeiteloos het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zeker pakket? Dat is te vinden in site van de leverancier. Check nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en vind eenvoudig de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Eede afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Lexmond?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Lexmond juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Lexmond? Onder dit stukje vind je een opsomming met standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, Pure Energie, NLE, Greenchoice, Essent maar uiteraard ook Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2400 kWh tot 3850 kWh stroom en 950 m3 – 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: controleer uiteraard de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Lexmond. Nadat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de nieuwe aanbieder. Hierin tref je de geldige tarieven en condities (zoals energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Huidige contract beëindigen

Jouw actuele energiepakket zal worden opgezegd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: krijg je een andere huis? Jij zult dan in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande leverancier. In de meeste gevallen doe je dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieleverancier speelt de standen door aan de eerdere leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Lexmond. Je kunt rekenen op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Daarnaast krijg je een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “aanbiedingen van Qwint“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de maatschappijen maken hier graag gebruik van. De bedrijven halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken plus de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Zederik.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Vaillant, Remeha, AWB, Atag of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval je het verbruik van energie kan verlagen heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Lexmond

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Lexmond en betaal minder voor gas en licht!