Energieleveranciers Vijfhuizen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vijfhuizen vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle unieke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Allure Energie of MAIN Energie kan scoren. Overstappen van energie gaat makkelijk en is zo gepiept. Hieronder bekijk je handige aanwijzingen en adviezen t.b.v. het speuren naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Vijfhuizen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Vijfhuizen? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en woning. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen slechts deels je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, leveringkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook geven enkele bedrijven een flinke welkomstpremie voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €155 tot €210. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Gameren.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over nogal een gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vijfhuizen juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Nadien vind je een tabel met de meest voordelige energiemaatschappijen. Je ontdekt simpel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is binnen no-time doorgevoerd. Tips gebruiken bij het invullen van jouw energieconsumptie? Hieronder vind jij het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Type woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.850 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.300 kWh 2.075 m³

Alle organisaties

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Allure Energie tot Powerpeers.

Flink besparen op jouw energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen mogelijk tot €315 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Vijfhuizen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van onze speciale vergelijker kan men probleemloos energieprijzen Vijfhuizen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + gas/licht inschatting in en kies eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaald pakket? Klik dan op de overkoepelende merksite. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en ontdek binnen no-time de beste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Nunspeet afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Vijfhuizen?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Vijfhuizen juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Vijfhuizen? Onder dit stukje bekijk je een tabel met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Greenchoice, Pure Energie, NLE maar ook Oxxio, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie op basis van een verbruik van 2050 kWh – 4050 kWh stroom plus 1350 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: controleer altijd de voorschriften van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Vijfhuizen. Wanneer jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe energieaanbieder. Aan de hand daarvan zie jij de prijzen en kleine lettertjes (onder andere netbeheerkosten, leveringkosten, vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het lopende contract wordt stopgezet. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energieaanbieder. Doorgaans dien je dit te doen iets voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij speelt de standen door aan jouw “oude” aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Vijfhuizen. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Daarnaast incasseren jullie de eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “review Vattenfall“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De bedrijven bestellen windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Haarlemmermeer.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een AWB, Intergas, Remeha, Atag of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder leveranciers biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat jij de energievraag kunt minderen zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Vijfhuizen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Vijfhuizen en bespaar op gas en licht!