Energieleveranciers s-Heerenhoek Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in s-Heerenhoek vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel tijdelijke welkomstacties die jij via de sites van onder andere Essent en Leon Zeewolde kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat moeiteloos en vlug. Op deze website vergaar je bruikbare informatie en hulp bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier s-Heerenhoek

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in s-Heerenhoek? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en postcode. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting, netbeheerkosten, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder geven veel bedrijven een hoge welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €115 – €265. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Brielle.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aardig flinke rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in s-Heerenhoek mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Nadien check je een resultatenpagina met relevante energiecontracten. Je selecteert simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is zo gedaan. Problemen bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op deze website bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.925 kWh 750 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.775 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.400 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 2.000 m³

Alle pakketten

Alle populaire partijen vergelijken. Van Anode Energie tot Vattenfall.

Altijd de laagste prijs

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €275 per jaar.

Een snelle overstap

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in s-Heerenhoek

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Met behulp van onze tool kan je rap energieprijzen s-Heerenhoek vergelijken. Voer je adres plusgas/licht inschatting in en selecteer binnen no-time de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en check binnen no-time de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Lauwersoog afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in s-Heerenhoek?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zeeland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in s-Heerenhoek mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in s-Heerenhoek? Op de site vind je een ranglijst van beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Essent en natuurlijk ENGIE, Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 2100 kWh tot 3650 kWh stroom plus 1100 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: controleer ten alle tijde de condities van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in s-Heerenhoek. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande aanbieder. Aan de hand daarvan zie je de kosten en regelgeving (zoals regiotoeslag, leveringkosten, verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Het huidige gas en stroom pakket wordt beëindigd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe aanbieder. Gewoonlijk doe je dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best twee weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” maatschappij speelt de standen door aan jouw oude aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in s-Heerenhoek. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verlagen. Daarbij krijgen jullie de eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “elektriciteit van Stedin“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn wind en zon (stroom). Veel energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De bedrijven bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Borsele.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Atag, Remeha, AWB, Intergas of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Zeeland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra jij de energievraag vermindert levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in s-Heerenhoek

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in s-Heerenhoek en betaal minder voor gas en licht!