Energieleveranciers Brielle Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Brielle vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek speciale welkomstkortingen die jij via de sites van onder andere Allure Energie of Qurrent kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en probleemloos. Op de site bekijk je praktische details en handreikingen bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Brielle

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Brielle? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met aspecten als: gas- en stroom consumptie en locatie. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder hanteren flink wat leveranciers een flinke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €140 – €200. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Makkum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een aanzienlijk gecompliceerde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Brielle mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Hierna check je een lijst met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je vindt zo simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Problemen bij het schatten van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.850 kWh 750 m³
2 personen 2.425 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 2.000 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Engie tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Makkelijk besparen op energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €265 per jaar.

Direct overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Brielle

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij onze speciale vergelijker kan men onmiddellijk energieprijzen Brielle vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en verbruik in, en selecteer snel het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaald contract? Bekijk dan de merkpagina. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en ontdek rap de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Valthe afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Brielle?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Brielle mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Brielle? Nu vind jij een ranglijst van gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Essent, Vattenfall, NLE, Pure Energie en natuurlijk Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1600 kWh tot 3550 kWh stroom en 1000 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van je energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: bekijk zeker even de voorwaarden van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Brielle. Zodra je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande energieleverancier. In deze mail of brief tref je alle tarieven en regelgeving (denk hierbij aan aansluitkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Je vorige energiepakket wordt beëindigd. Dikwijls draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf meestal het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” aanbieder. In de regel dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Brielle. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verlagen. Voorts ontvang jij een eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “Enexis aanbieding“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken opties zijn zon en wind (energie). Bijna alle maatschappijen maken hier graag gebruik van. De aanbieders bestellen zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Brielle.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Atag, Remeha, Nefit, Intergas of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder leveranciers biedt groene stroom via wind. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je jouw eigen verbruik weet te beperken levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Brielle

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Brielle en bezuinig op gas en licht!