Energieleveranciers Lauwersoog Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lauwersoog vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek speciale welkomstacties die men standaard niet bij onder andere Huismerk Energie en Pure Energie kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en zonder problemen. Op deze pagina vind jij functionele details en adviezen t.b.v. het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Lauwersoog

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Lauwersoog? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van factoren als: stroom- en gas consumptie en woning. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast verstrekken enkele leveranciers een flinke welkomstkorting voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €140 tot €235. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Valthe.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft best een complexe calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lauwersoog mei 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Vervolgens tref jij een resultatenpagina met de beste energiemaatschappijen. Je vindt zo meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Hulp nodig bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.950 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke providers vergelijken. Van Budget Energie tot aan Vattenfall.

Besparen op je energie

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €495 per jaar.

Gelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Lauwersoog

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van onze zoekmachine kan men binnen no-time energieprijzen Lauwersoog vergelijken. Geef je woongegevens & stoom/gas verbruik in en vind à la minute het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaald contract? Selecteer dan de merkpagina. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en achterhaal onmiddellijk de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Drieborg afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Lauwersoog?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Lauwersoog mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Lauwersoog? Op deze pagina doorzoek jij een tabel met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Pure Energie, NLE, Essent, Greenchoice en ook Oxxio, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE gerekend met een verbruik van 1800 kWh tot 2650 kWh stroom en 1400 m3 – 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet zo tevreden over je energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: achterhaal ten alle tijde de condities van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Lauwersoog. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe energieleverancier. Hierin bekijk je de geldige tarieven en condities (denk aan leveringkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Huidige contract beëindigen

Jullie lopende contract wordt stopgezet. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf meestal de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige maatschappij. In de regel wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” leverancier speelt de standen door aan de eerdere energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Lauwersoog. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verhogen. Daarbij incasseren jullie de eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “energie via Qwint“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken manieren zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De organisaties importeren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente De Marne.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Atag, AWB, Remeha, Vaillant of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Groningen.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je jouw eigen verbruik minimaliseert kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Lauwersoog

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Lauwersoog en betaal minder voor gas en licht!