Energieleveranciers Drieborg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Drieborg vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle speciale kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Eneco en Powerpeers kunt vinden. Het oversluiten gaat moeiteloos en is zo gepiept. Hier bekijk je toepasbare toelichtingen en support ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Drieborg

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Drieborg? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en postcode. Bovendien moet je verder kijken dan enkel de energiekosten. Dat bepaalt slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, leveringkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast verstrekken de meeste leveranciers een flinke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €120 tot +/- €210. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Nijetrijne.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met best een flinke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Drieborg juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Daarop volgt een overzicht met de goedkoopste energie aanbieders. Jij kiest rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is zo rond gemaakt. Problemen bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Hieronder check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.800 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Eneco tot Pure Energie.

Een lagere energierekening

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €435 per jaar.

Razendsnel overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Drieborg

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Door middel van onze speciale vergelijker kunnen jullie moeiteloos energieprijzen Drieborg vergelijken. Geef je woongegevens en gas/licht inschatting in en zoek binnen no-time de goedkoopste leverancier. Meer weten over een zekere aanbieder? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en check snel de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Wetsinge afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Drieborg?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Drieborg juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Drieborg? Hier lees je een opsomming met beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, Essent en natuurlijk Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Qurrent op basis van een verbruik van 2400 kWh t/m 3700 kWh stroom en 1150 m3 – 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land kies je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: check zeker even de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Drieborg. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe energiemaatschappij. Aan de hand daarvan bekijk jij de kosten en condities (onder andere verbruikskosten, regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Dat werkende energiepakket zal worden beëindigd. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: ga je verhuizen? Jij zult dan normaal gesproken het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige aanbieder. Normaal gesproken moet dit een paar dagen voor de overstapdatum, maar het kan ook best 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande energieleverancier speelt de standen door aan je voormalige aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Drieborg. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Bovendien ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “Noordelijk Lokaal Duurzaam gas“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste keuzes zijn wind en zon (stroom). De meeste energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De organisaties halen deze zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Oldambt.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Nefit, AWB, Intergas of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Drieborg

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Drieborg en bespaar op gas en licht!