Energieleveranciers s-Heerenberg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €395 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in s-Heerenberg vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek exclusieve welkomstacties die jij via de sites van bijvoorbeeld Energiedirect.nl en HVC kan afsluiten. Overstappen van energie gaat eenvoudig en snel. Op energieleverancieractie.nl bekijk je bruikbare details en adviezen dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier s-Heerenberg

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in s-Heerenberg? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: gas- en stroomverbruik en woning. Verder moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de energienota. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Verder bieden flink wat organisaties een flinke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €95 tot +/- €280. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Breukelen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over nogal een gecompliceerde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in s-Heerenberg mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop doorzoek je een lijst met beschikbare energiecontracten. Jij kiest simpel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Moeite bij het invullen van jullie energieverbruik? Hier check je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 750 m³
2 personen 2.225 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 2.050 m³

Alle leveranciers

Alle populaire partijen vergelijken. Van Allure Energie tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Het goedkoopste contract

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €425 per jaar.

Een snelle overstap

Profiteer van de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in s-Heerenberg

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Door middel van onze tool kun je vlug energieprijzen s-Heerenberg vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruik in, en kies direct de goedkoopste aanbieder. Meer details over een zeker pakket? Klik dan op de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en signaleer à la minute de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Lathum afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in s-Heerenberg?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in s-Heerenberg mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in s-Heerenberg? Op deze website bekijk je een lijstje met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Essent, Vattenfall, NLE, Pure Energie maar uiteraard ook Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers met een verbruik van 2000 kWh t/m 4000 kWh stroom en 850 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: check uiteraard de opgestelde regels van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in s-Heerenberg. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe aanbieder. In deze mail of brief zie je de geldige tarieven en condities (denk aan regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten, energiebelasting: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Jullie lopende energiepakket zal worden opgezegd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande maatschappij. Meestal doe je dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot twee weken na de gekozen overstapdatum. De toekomstige leverancier geeft dit door aan jouw “oude” aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in s-Heerenberg. Hiervoor krijg je een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Bovendien incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “elektriciteit van Liander“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Denk aan een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn manieren zijn zon en wind (energie). Het gros van de leveranciers hebben dat in hun portfolio. De bedrijven halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. In ruil krijg je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Montferland.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Atag, Remeha, Nefit, AWB of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw eigen verbruik kan verlagen kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in s-Heerenberg

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in s-Heerenberg en bespaar op gas en licht!