Energieleveranciers Breukelen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Breukelen vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek aantrekkelijke welkomstacties die men standaard niet bij o.a. Clean Energy en Leon Zeewolde kan afsluiten. Overstappen van energie gaat moeiteloos en zonder problemen. Op energieleverancieractie.nl vergaar je functionele details en adviezen t.b.v. het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Breukelen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Breukelen? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en locatie. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, leveringkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook bieden de meeste aanbieders een gulle welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €155 tot +/- €230. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Made.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een aardig gecompliceerde rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Breukelen mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Daarop volgt een overzicht met relevante energiemaatschappijen. Je ontdekt handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is kinderspel, het is snel gedaan. Moeite bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort woning Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 600 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.775 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 1.975 m³

Alle aanbieders

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van E.ON tot Qurrent.

Besparen op je energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen tot wel €405 per jaar.

Gelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Breukelen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Geholpen door onze speciale vergelijker kan men snel energieprijzen Breukelen vergelijken. Geef je woongegevens en ook verbruik in, en kies eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan rechts en vind à la minute de beste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Valkenburg afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Breukelen?

 1. Geef jouw postcode door (Utrecht)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Breukelen mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Breukelen? Op deze website bekijk je een aantal van beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, Pure Energie, Vattenfall, NLE, Greenchoice en natuurlijk Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl met een verbruik van 1750 kWh t/m 3550 kWh stroom en 1000 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van je energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: controleer wel de voorschriften van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Breukelen. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde maatschappij. In deze mail of brief zie jij afgesproken prijzen en bijkomende kosten (denk aan opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Dat vorige gas & licht pakket wordt beëindigd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande maatschappij. Normaal gesproken moet dit iets voor de datum van overstap, maar het kan ook best twee weken na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw oude energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Breukelen. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Daarbij krijg je te maken met de eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “Vrijopnaam aanbieding“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De bedrijven bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Stichtse Vecht.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Atag, Intergas, Vaillant, AWB of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Utrecht.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je jouw eigen verbruik minimaliseert kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Breukelen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Breukelen en betaal minder voor gas en licht!