Energieleveranciers s-Graveland Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in s-Graveland vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt meteen de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek exclusieve aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij o.a. De Vastelastenbond of Leon Zeewolde kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en vlug. Hieronder vergaar je nuttige gegevens en support dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier s-Graveland

Wat is het beste adres voor goedkope energie in s-Graveland? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van aspecten als: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Eveneens moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de energierekening. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: energiebelasting, regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien gunnen de meeste bedrijven een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €175 tot +/- €215. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Brandwijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over nogal een flinke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in s-Graveland juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Aansluitend doorzoek je een tabel met de goedkoopste energie aanbieders. Je treft eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Problemen bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Hieronder detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.800 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.825 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.375 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van Huismerk Energie tot Qurrent.

Vind het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Dit scheelt je zo €325 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in s-Graveland

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij energieleverancieractie.nl kan je eenvoudig energieprijzen s-Graveland vergelijken. Geef je woongegevens en ook gas/licht inschatting in en selecteer direct de goedkoopste leverancier. Meer info over een zeker pakket? Ga dan verder naar de merkpagina. Check nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en achterhaal binnen no-time de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Zoek ook naar goedkoopste energie in Langelo afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in s-Graveland?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in s-Graveland juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in s-Graveland? Op deze website vind je een opsomming met beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, Essent, Eneco maar uiteraard ook Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2400 kWh t/m 3150 kWh stroom en 700 m3 – 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jouw maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: achterhaal altijd de voorschriften van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in s-Graveland. Zodra je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande organisatie. In dit schrijven tref jij de prijzen en bijkomende kosten (zoals verbruikskosten, regiotoeslag, energiebelasting, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Jullie lopende contract wordt beëindigd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande energiemaatschappij. Meestal wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige aanbieder speelt de standen door aan jouw “oude” energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in s-Graveland. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Daarbij krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “elektriciteit van Oxxio“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken keuzes zijn zon en wind (energie). Bijna alle energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De leveranciers halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Wijdemeren.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Atag, Intergas, Vaillant, Nefit of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je het verbruik van energie weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in s-Graveland

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in s-Graveland en bespaar op gas en licht!