Energieleveranciers Brandwijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Brandwijk vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek exclusieve welkomstkortingen die je niet via de website van bijv. Essent en Pure Energie ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en snel. Op deze pagina lees je bruikbare feiten en hulp ten behoeve van het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Brandwijk

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Brandwijk? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en locatie. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Tevens gunnen veel maatschappijen een gulle welkomstpremie voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 tot €250. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Maasbree.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over een aardig moeilijke rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Brandwijk juni 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Daarna vind je een resultatenpagina met relevante energiebedrijven. Je treft handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Advies nodig bij het doorgeven van jouw verbruik? Op deze website bekijk jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.975 kWh 750 m³
2 personen 2.350 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 2.075 m³

Alle organisaties

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot Innova Energie.

Het goedkoopste contract

Neem afscheid van hoge rekeningen. Bespaar tot wel €365 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Brandwijk

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! D.m.v. onze speciale vergelijker kunnen jullie snel energieprijzen Brandwijk vergelijken. Vul jouw locatie & verbruiksgegevens in, en selecteer eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer details over een zeker contract? Bekijk dan website van de aanbieder. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en bekijk rap de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Urk afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Brandwijk?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Brandwijk juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Brandwijk? Op deze pagina vind je een aantal van veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall en natuurlijk ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio berekend met een consumptie van 2350 kWh tot 3850 kWh stroom en 750 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: bekijk wel de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Brandwijk. Nadat jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende energiemaatschappij. In dit schrijven lees jij de geldige tarieven en kleine lettertjes (onder andere verbruikskosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het actuele contract wordt opgezegd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: ga je verhuizen? Jij zult dan normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige aanbieder. Meestal wordt dit van je gevraagd iets voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de overstapdatum. De toekomstige aanbieder communiceert dit weer richting de eerdere maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Brandwijk. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Bovendien incasseer je een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “Vattenfall aanbieding“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Denk aan gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Veel aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De organisaties halen deze zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Molenwaard.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Atag, Intergas, Remeha, Nefit of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw eigen verbruik reduceert zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Brandwijk

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Brandwijk en betaal minder voor gas en licht!