Energieleveranciers Langelo Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €235 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Langelo vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek tijdelijke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld DELTA of HVC kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en probleemloos. Op de site bekijk je bruikbare informatie en tips dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Langelo

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Langelo? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van factoren als: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate je rekening voor de energie. Controleer maar de energie jaarrekening: vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens verstrekken flink wat bedrijven een hoge welkomstpremie voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €95 t/m €280. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Urk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een behoorlijk ingewikkelde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Langelo juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Daarna vind je een resultatenpagina met beschikbare energie aanbieders. Je treft moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is zo doorgevoerd. Hulp nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Hierna check je het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.875 kWh 600 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.100 m³

Complete vergelijking

Alle bekende partijen vergelijken. Van Engie tot en met Qwint.

Flink besparen op jouw energie

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €485 per jaar.

A la minute overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Langelo

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun jij meteen energieprijzen Langelo vergelijken. Voer je adres en ook verbruiksgegevens in, en kies onmiddellijk het goedkoopste pakket. Meer weten over een zekere leverancier? Klik dan op de merkpagina. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en bekijk à la minute de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Doornspijk afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Langelo?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Langelo juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Langelo? Nu vind je een opsomming met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Vattenfall maar ook Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio met een verbruik van 1700 kWh t/m 4000 kWh stroom en 1000 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij je energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: controleer zeker even de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Langelo. Nadat je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande energieaanbieder. Aan de hand daarvan tref jij de prijzen en kleine lettertjes (denk aan energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag, aansluitkosten: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Dat werkende contract wordt beëindigd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energieaanbieder. Meestal moet dit een paar dagen voor de ingangsdatum, echter soms ook tot 2 weken na de overstapdatum. De toekomstige energiemaatschappij geeft dit door aan jouw “oude” energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Langelo. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Bovendien incasseer je een eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “energie via Innova Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De organisaties bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op het dak of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Noordenveld.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Atag, AWB, Intergas, Nefit of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je het verbruik van energie weet te beperken zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Langelo

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Langelo en bespaar op gas en licht!