Energieleveranciers Rohel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Rohel vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel unieke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij onder andere De Vastelastenbond en Pure Energie kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en snel. Hieronder vind jij toepasbare aanwijzingen en adviezen t.b.v. het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Rohel

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Rohel? Er is helaas niet één energieleverancier aan te duiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door factoren als: stroom- en gasverbruik en woning. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar voor een deel je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag, netbeheerkosten: het telt allemaal mee. Tevens schenken de meeste bedrijven een flinke welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 tot +/- €210. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Bontebok.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over een aardig complexe berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Rohel mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend volgt een overzicht met relevante energiecontracten. Je treft binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is binnen no-time gepiept. Moeite bij het invullen van je gas & licht gebruik? Op deze website tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 600 m³
2 personen 2.125 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.750 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 1.975 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Oxxio.

Vind het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €305 per jaar.

Een snelle overstap

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Rohel

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van de vergelijker kun je ogenblikkelijk energieprijzen Rohel vergelijken. Geef je woongegevens en ook gas/licht inschatting in en bekijk snel het goedkoopste pakket. Meer info over een zeker pakket? Selecteer dan de merkpagina. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en check snel de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Kropswolde afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Rohel?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Rohel mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Rohel? Onder dit stukje vind je een tabel met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Eneco, Pure Energie, Essent + Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE gerekend met een verbruik van 1650 kWh tot 4400 kWh stroom en 1200 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument ben jij in control naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: controleer wel de voorwaarden van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Rohel. Op het moment dat jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe maatschappij. Hierin bekijk jij afgesproken prijzen en regelgeving (zoals opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie oude gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande aanbieder. In de regel dien je dit te doen iets voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen nadat het contract is ingegaan. De nieuwe maatschappij stuurt de standen door naar de “vroegere” energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Rohel. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Bovendien krijg jij de eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “gas van RENDO Netwerken“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante manieren zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De maatschappijen reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente De Friese Meren.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Remeha, AWB, Vaillant, Nefit of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke maatschappij biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Rohel

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Rohel en bezuinig op gas en licht!