Energieleveranciers Bontebok Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bontebok vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek aantrekkelijke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld DELTA of Vattenfall kunt vinden. Overstappen van energie gaat handig en gebruiksvriendelijk. Hieronder vind je handige details en handreikingen voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Bontebok

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Bontebok? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en woning. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien bieden de meeste bedrijven een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €130 t/m €225. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Lopikerkapel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is een behoorlijk ingewikkelde rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bontebok april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Nadien doorzoek je een lijst met beschikbare energie aanbieders. Jij kiest vlug de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Moeite bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Hier tref jij het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 750 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.700 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.100 m³

Compleet aanbod

Alle erkende organisaties vergelijken. Van E.ON tot aan Innova Energie.

Besparen op je energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Bespaar tot wel €395 per jaar.

Een snelle overstap

Zo gepiept met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Bontebok

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. D.m.v. energieleverancieractie.nl kan jij à la minute energieprijzen Bontebok vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusenergieverbruik in en bekijk binnen no-time het goedkoopste contract. Meer details over een zeker pakket? Dit vind je in de merkpagina. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en bekijk à la minute de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Twisk afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Bontebok?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Bontebok april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Bontebok? Hieronder vind je een tabel met meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Essent, Greenchoice, Eneco, Pure Energie en ook Qurrent, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 2050 kWh t/m 3150 kWh stroom plus 850 m3 – 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: achterhaal zeker even de opgestelde regels van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Bontebok. Als het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande energieleverancier. Aan de hand daarvan tref jij de geldige tarieven en extra regels (bijvoorbeeld verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Jouw werkende energiepakket wordt opgezegd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf gewoonlijk het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande energieleverancier. Gewoonlijk moet dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige leverancier geeft dit door aan de eerdere energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Bontebok. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Daarnaast krijg je te maken met de eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “Endinet Groep variabel tarief“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn manieren zijn windenergie en zonne-energie. Veel energiemaatschappijen doen hier aan mee. De aanbieders reserveren windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Heerenveen.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Remeha, AWB, Atag, Intergas of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval jij de energievraag kan verlagen kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Bontebok

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Bontebok en betaal minder voor gas en licht!