Energieleveranciers Kropswolde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kropswolde vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel unieke acties die men standaard niet bij aanbieders zoals Anode Energie en Qwint kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl vind jij functionele details en support t.b.v. het speuren naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Kropswolde

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Kropswolde? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting: het telt allemaal mee. Bovendien bieden enkele maatschappijen een hoge welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €175 t/m €260. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Twisk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft best een gecompliceerde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kropswolde mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Vervolgens vind je een opsomming met de goedkoopste energie aanbieders. Je vindt zo gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel geregeld. Advies nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Hieronder detecteer je het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 625 m³
2 personen 2.325 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.925 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.650 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 2.075 m³

Alle leveranciers

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Greenchoice tot aan NLE.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niemand wil teveel betalen voor energie. Je bespaart zo €255 per jaar.

Direct overstappen

Dit kan met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Kropswolde

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via onze tool kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Kropswolde vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook energieverbruik in en selecteer eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zeker pakket? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en achterhaal snel de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Diessen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Kropswolde?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Kropswolde mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Kropswolde? Hieronder vind jij een opsomming met standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, NLE en ook ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 2250 kWh t/m 4450 kWh stroom plus 700 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: doorzoek uiteraard de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Kropswolde. Wanneer je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van de aankomende energieaanbieder. In deze mail of brief tref jij de prijzen en kleine lettertjes (denk hierbij aan regiotoeslag, leveringkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Je werkende energiecontract wordt stopgezet. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energieleverancier. In de regel wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de dag van overstappen. De toekomstige aanbieder speelt de standen door aan de eerdere maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Kropswolde. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon verhogen. Daarnaast ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “energie van Liander“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energieleveranciers doen hier aan mee. De aanbieders reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Hoogezand-Sappemeer.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Atag, Nefit, Intergas, Remeha of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Groningen.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval je jouw eigen verbruik minimaliseert levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Kropswolde

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Kropswolde en bezuinig op gas en licht!