Energieleveranciers Diessen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Diessen vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle exclusieve aanbiedingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld Energiedirect.nl en Leon Zeewolde kunt gebruiken. Het oversluiten gaat makkelijk en zonder problemen. Op energieleverancieractie.nl vind je nuttige aanwijzingen en hulp bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Diessen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Diessen? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast hanteren sommige leveranciers een gulle welkomstpremie voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €110 t/m €265. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Nieuwebrug.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een aanzienlijk moeilijke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Diessen juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Daarop doorzoek je een opsomming met beschikbare energieleveranciers. Je ontdekt snel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is binnen no-time doorgevoerd. Advies nodig bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Hierna tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 2.000 kWh 725 m³
2 personen 2.225 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 2.000 m³

Alle aanbieders

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Energieflex tot Vattenfall.

Bekijk het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €355 per jaar.

Direct overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Diessen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij energieleverancieractie.nl kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Diessen vergelijken. Vul postcode + huisnummer + gas/licht inschatting in en selecteer rap de goedkoopste leverancier. Meer weten over een zekere aanbieder? Bekijk dan de merkpagina. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en vind rap de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Werkhoven afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Diessen?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Diessen juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Diessen? Onder dit stukje lees je een lijstje met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Essent, Vattenfall, NLE, Pure Energie en natuurlijk Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Budget Energie berekend met een consumptie van 1700 kWh t/m 3450 kWh stroom plus 1300 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: controleer zeker even de condities van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Diessen. Nadat je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende energieaanbieder. Aan de hand daarvan zie je alle tarieven en kleine lettertjes (denk hierbij aan verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten, leveringkosten, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Dat werkende gas & licht pakket zal worden beëindigd. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: ga je verhuizen? Dan moet je zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige energieaanbieder. Normaliter gebeurt dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe energieleverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” energieaanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Diessen. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon bijstellen. Daarnaast krijg jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “Pure Energie actietarief“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Onder andere een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn zon en wind (energie). Het gros van de energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De aanbieders importeren windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Hilvarenbeek.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Vaillant, Atag, Nefit, AWB of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval je jouw energieconsumptie kunt terugdringen heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Diessen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Diessen en betaal minder voor gas en licht!