Energieleveranciers Nieuwebrug Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuwebrug vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle exclusieve welkomstacties die jij via de sites van o.a. Budget Energie of Leon Zeewolde kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en prettig. Op deze pagina vind je handige details en hulp dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nieuwebrug

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Nieuwebrug? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en locatie. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook hanteren enkele leveranciers een gulle welkomstkorting bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €100 tot €245. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Wouw.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een aanzienlijk gecompliceerde rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuwebrug mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Dan doorzoek je een opsomming met de beste energiecontracten. Je treft eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Tips gebruiken bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Op deze website check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.125 kWh 2.100 m³

Alle organisaties

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van DELTA tot en met UnitedConsumers.

Bekijk het goedkoopste pakket

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen mogelijk tot €325 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nieuwebrug

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van onze tool kan men meteen energieprijzen Nieuwebrug vergelijken. Vul jouw locatie en ook verbruiksgegevens in, en vind direct het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Ga dan verder naar de merkpagina. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen die je hiernaast ziet en bekijk binnen no-time de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Haarsteeg afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Nieuwebrug?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Nieuwebrug mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Nieuwebrug? Hieronder doorzoek jij een tabel met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, NLE en ook Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers met een verbruik van 2250 kWh t/m 3600 kWh stroom en 1050 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met je energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: check zeker even de opgestelde regels van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Nieuwebrug. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde energieaanbieder. In dit schrijven tref jij de kosten en condities (denk hierbij aan verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je oude energiecontract wordt opgezegd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande energiemaatschappij. Normaliter moet dit iets voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de overstap. Jouw toekomstige maatschappij speelt de standen door aan jouw oude leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Nieuwebrug. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verhogen. Tevens ontvang jij de eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “energie-aanbieder NLE“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal leveranciers maken hier graag gebruik van. De bedrijven halen deze windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Heerenveen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een AWB, Remeha, Nefit, Atag of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra jij de energievraag kan verlagen zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Nieuwebrug

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Nieuwebrug en betaal minder voor gas en licht!