Energieleveranciers Roderesch Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Roderesch vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle speciale welkomstacties die men standaard niet bij bijv. Clean Energy en MAIN Energie kunt vinden. Het oversluiten gaat eenvoudig en is zo gepiept. Hieronder vergaar je nuttige toelichtingen en handreikingen t.b.v. het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Roderesch

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Roderesch? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en locatie. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, netbeheerkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens bieden flink wat organisaties een hoge welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €135 tot +/- €230. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Boer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een aardig complexe berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Roderesch juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna doorzoek je een resultatenpagina met relevante energie aanbieders. Je vindt zo simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is zo doorgevoerd. Tips gebruiken bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Op deze website vind jij het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 750 m³
2 personen 2.275 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.700 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 2.075 m³

Alle aanbieders

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot aan Qurrent.

Besparen op je energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €485 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Roderesch

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels onze zoekmachine kunnen jullie vlug energieprijzen Roderesch vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruiksgegevens in, en vind eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een zekere leverancier? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en signaleer binnen no-time de beste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Krewerd afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Roderesch?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Roderesch juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Roderesch? Op de site vind je een lijstje met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, NLE, Eneco, Vattenfall maar ook Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 2150 kWh tot 4450 kWh stroom en 950 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: check uiteraard de voorschriften van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Roderesch. Als jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de gekozen aanbieder. Hierin vind je de prijzen en condities (onder andere netbeheerkosten, energiebelasting, leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie werkende pakket wordt opgezegd. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Normaliter gebeurt dit iets voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot twee weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” aanbieder speelt de standen door aan jouw “oude” energieleverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Roderesch. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Ook incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “gas van Liander“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Denk aan gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal aanbieders van energie doen hier aan mee. De bedrijven bestellen zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens je overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Noordenveld.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Remeha, AWB, Atag, Nefit of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat jij de energievraag reduceert kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Roderesch

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Roderesch en betaal minder voor gas en licht!