Energieleveranciers Krewerd Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Krewerd vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft snel de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle tijdelijke kortingsacties die je niet via de website van onder andere Eneco en Vattenfall kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op de site vind jij handige informatie en adviezen dat je kunt gebruiken bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Krewerd

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Krewerd? Er is helaas niet één energieleverancier aan te duiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: gas- en stroom consumptie en locatie. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energiekosten. Dit beïnvloed maar voor een deel je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: opslag duurzame energie, aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens hanteren flink wat leveranciers een vorstelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €125 tot +/- €250. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Tuk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over nogal een ingewikkelde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Krewerd juli 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Vervolgens volgt een overzicht met de meest voordelige energie aanbieders. Je selecteert meteen de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel gepiept. Hulp nodig bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.950 kWh 700 m³
2 personen 2.350 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.125 kWh 1.925 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Energieflex tot en met Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Vind het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €375 per jaar.

Een snelle overstap

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Krewerd

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een voordelig energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kan je rap energieprijzen Krewerd vergelijken. Vul postcode + huisnummer & energieverbruik in en selecteer snel het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaald pakket? Selecteer dan site van de leverancier. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en achterhaal ogenblikkelijk de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Deventer afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Krewerd?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Krewerd juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Krewerd? Hier lees je een lijstje met meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Greenchoice, Eneco, NLE, Vattenfall + Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Qurrent, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 2450 kWh – 3100 kWh stroom plus 1050 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij er verantwoordelijk voor bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: doorzoek wel de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Krewerd. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van de nieuwe energieleverancier. Daarin tref je alle tarieven en condities (onder andere verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw actuele energiecontract wordt opgezegd. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf dikwijls het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande energieaanbieder. Normaliter moet dit vlak voor het moment van overstappen, maar het kan ook best een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande maatschappij stuurt de standen door naar jouw oude energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Krewerd. Je kunt rekenen op een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bijstellen. Daarbij krijg je jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “energie van Pure Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Veel leveranciers werken hier dan ook graag mee. De organisaties kopen deze zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Delfzijl.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Atag, Nefit, AWB, Remeha of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Krewerd

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Krewerd en betaal minder voor gas en licht!