Energieleveranciers Boer Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Boer vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle exclusieve aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij bijv. Fenor en Vattenfall ontvangt. Overstappen gaat moeiteloos en snel. Hieronder vind je toepasbare informatie en hulp bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Boer

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Boer? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van factoren als: gas- en stroom consumptie en adres. Verder moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien bieden enkele bedrijven een gulle welkomstkorting bij het overstappen. Deze loopt op van €130 tot €230. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Loon.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft een aardig gecompliceerde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Boer februari 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Daarop doorzoek je een overzicht met de beste energie aanbieders. Jij kiest handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is zo rond gemaakt. Tips gebruiken bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Hier detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.900 kWh 600 m³
2 personen 2.150 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 3.100 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 2.025 m³

Complete vergelijking

Alle grote organisaties vergelijken. Van Essent tot Pure Energie.

Een lagere energierekening

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €455 per jaar.

Direct overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Boer

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van onze zoekmachine kan je onmiddellijk energieprijzen Boer vergelijken. Voer je adres plusgas/licht inschatting in en zoek rap het goedkoopste contract. Meer details over een bepaald contract? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk rap de beste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Tuk afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Boer?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Boer februari 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Boer? Onder dit stukje vind je een opsomming met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, NLE, Eneco, Vattenfall, Essent en ook ENGIE, Oxxio, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 1700 kWh tot 2750 kWh stroom plus 1300 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over je maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: achterhaal zeker even de condities van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Boer. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de gekozen energiemaatschappij. Aan de hand daarvan zie je alle tarieven en bijkomende kosten (zoals aansluitkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Jouw vorige gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf in de meeste gevallen het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande leverancier. Normaal gesproken gebeurt dit vlak voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energieleverancier geeft dit door aan je voormalige energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Boer. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verlagen. Bovendien ontvang jij een eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “Vrijopnaam variabel tarief“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Denk aan een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn opties zijn zon en wind (energie). Veel van de energiemaatschappijen doen hier aan mee. De organisaties importeren windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Franekeradeel.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Remeha, AWB, Intergas, Atag of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je het verbruik van energie vermindert levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Boer

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energie aanbieders in Boer en bezuinig op gas en licht!