Energieleveranciers Rilland Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Rilland vergelijken is een eitje met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle unieke aanbiedingen die je niet via de website van bedrijven als Engie en Qurrent ontvangt. Overstappen gaat makkelijk en prettig. Op de site vind je nuttige informatie en tips dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Rilland

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Rilland? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en postcode. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt de energienota. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, netbeheerkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens bieden sommige maatschappijen een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €145 tot €220. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Boazum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met nogal een ingewikkelde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Rilland mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Vervolgens vind je een overzicht met relevante energiemaatschappijen. Je selecteert à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten gepiept. Hulp nodig bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 1.975 m³

Alle leveranciers

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van Fenor tot aan Vandebron.

Vind het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €235 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Rilland

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Via onze speciale vergelijker kan men vlug energieprijzen Rilland vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + verbruiksgegevens in, en zoek probleemloos het goedkoopste contract. Meer details over een bepaald pakket? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en bekijk onmiddellijk de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Koudum afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Rilland?

 1. Geef jouw postcode door (Zeeland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Rilland mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Rilland? Hieronder vind je een tabel met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Essent, Eneco, Greenchoice maar ook ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio met een verbruik van 1550 kWh – 3300 kWh stroom plus 1400 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land maak je zelf uit bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw bestaande maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: check altijd de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Rilland. Wanneer je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande energiemaatschappij. Daarin bekijk jij afgesproken prijzen en kleine lettertjes (zoals opslag duurzame energie, regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie oude gas en stroom pakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: ga je verhuizen? Jij zult dan dikwijls het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” aanbieder. Dikwijls doe je dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, echter soms ook tot twee weken na de dag van overstappen. De nieuwe energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Rilland. Het is nog even wachten op een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bewerken. Daarbij ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “gas van Qurrent“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Denk aan een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante opties zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers bestellen zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Reimerswaal.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Remeha, AWB, Intergas, Atag of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Zeeland.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra jij de energievraag weet te beperken levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Rilland

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Rilland en bespaar op gas en licht!