Energieleveranciers Boazum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €345 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Boazum vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek aantrekkelijke kortingsacties die je niet via de website van onder andere Clean Energy en Leon Zeewolde ontvangt. Het oversluiten gaat makkelijk en probleemloos. Hieronder doorzoek jij toepasbare gegevens en support ten behoeve van het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Boazum

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Boazum? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en postcode. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, netbeheerkosten, energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens bieden flink wat aanbieders een hoge welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €185 tot €240. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Loerbeek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een behoorlijk complexe rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Boazum juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Daarna tref jij een opsomming met beschikbare energiebedrijven. Je vindt zo vlug de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen no-time geregeld. Hulp nodig bij het doorgeven van jouw verbruik? Op deze website vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.850 kWh 650 m³
2 personen 2.250 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 2.025 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van DELTA tot Pure Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €425 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Boazum

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. energieleverancieractie.nl kunnen jullie probleemloos energieprijzen Boazum vergelijken. Vul jouw locatie + verbruik in, en kies ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaalde leverancier? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen hiernaast en signaleer onmiddellijk de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Triemen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Boazum?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Boazum juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Boazum? Hieronder check je een ranglijst van veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, Vattenfall, Greenchoice, Essent, Pure Energie en natuurlijk Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Qurrent met een verbruik van 1750 kWh – 4200 kWh stroom en 1250 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: achterhaal uiteraard de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Boazum. Nadat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande maatschappij. In dit schrijven vind jij de prijzen en kleine lettertjes (denk aan regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het oude energiecontract wordt beëindigd. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: ga je verhuizen? Dan moet je zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energieleverancier. In de regel wordt dit van je gevraagd vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de overstapdatum. De toekomstige maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Boazum. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Bovendien incasseer je de eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “Pure Energie variabel tarief“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De leveranciers halen deze zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Littenseradiel.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Remeha, AWB, Nefit, Atag of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je het verbruik van energie kan verlagen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Boazum

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Boazum en betaal minder voor gas en licht!