Energieleveranciers Rijkevoort Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Rijkevoort vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel unieke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij onder andere Clean Energy en Powerpeers kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en zonder problemen. Hier lees je functionele informatie en tips bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Rijkevoort

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Rijkevoort? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieverbruik en postcode. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: opslag duurzame energie, regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Verder gunnen enkele leveranciers een gulle welkomstkorting bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €155 – €255. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Blesdijke.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aardig moeilijke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Rijkevoort juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Daarna vind je een lijst met beschikbare energie aanbieders. Je treft handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is binnen no-time geregeld. Hulp nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op deze website vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.875 kWh 725 m³
2 personen 2.150 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 2.100 m³

Alle organisaties

Alle gangbare providers vergelijken. Van Engie tot aan Oxxio.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen mogelijk tot €425 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Rijkevoort

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door middel van de vergelijker kunnen jullie moeiteloos energieprijzen Rijkevoort vergelijken. Vul jouw locatie + stoom/gas verbruik in en vind onmiddellijk het goedkoopste pakket. Meer info over een zekere leverancier? Selecteer dan site van de leverancier. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en vergelijk snel de beste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Kootwijk afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Rijkevoort?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Rijkevoort juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Rijkevoort? Onder dit stukje bekijk je een lijstje met meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Essent, Pure Energie maar uiteraard ook Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 2450 kWh t/m 4200 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw huidige energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: doorzoek ten alle tijde de condities van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Rijkevoort. Nadat je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe energieleverancier. In dit schrijven bekijk je de prijzen en regelgeving (bijvoorbeeld leveringkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Als je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Jullie huidige contract zal worden opgezegd. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf normaliter de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande leverancier. Doorgaans doe je dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” leverancier speelt de standen door aan je voormalige leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Rijkevoort. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verhogen. Tevens incasseer je een eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “gas van Innova Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn windenergie en zonne-energie. Veel energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De bedrijven kopen deze zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Boxmeer.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Remeha, Nefit, Vaillant, AWB of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je jouw energieconsumptie weet te beperken kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Rijkevoort

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Rijkevoort en bespaar op gas en licht!