Energieleveranciers Blesdijke Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €335 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Blesdijke vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle aantrekkelijke aanbiedingen die men standaard niet bij aanbieders zoals Energieflex en Innova Energie kunt vinden. Overstappen van energie gaat handig en prettig. Hier doorzoek jij bruikbare details en support dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Blesdijke

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Blesdijke? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van aspecten als: energieverbruik en woning. Bovendien moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energiekosten. Deze bepalen maar in kleine mate je rekening voor de energie. Check maar eens jullie energie jaarrekening: vastrecht, opslag duurzame energie, leveringkosten, aansluitkosten, regiotoeslag: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien hanteren sommige aanbieders een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €130 tot +/- €235. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Lisserbroek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een behoorlijk moeilijke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Blesdijke mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens volgt een lijst met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je treft onmiddellijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is zo geregeld. Moeite bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Hieronder vind je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.875 kWh 700 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 1.975 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Fenor tot UnitedConsumers.

Vind het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €365 per jaar.

Direct overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Blesdijke

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een voordelig contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Geholpen door energieleverancieractie.nl kan je probleemloos energieprijzen Blesdijke vergelijken. Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in en kies vlug de goedkoopste leverancier. Meer info over een zekere leverancier? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en check rap de beste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Tjerkwerd afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Blesdijke?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Blesdijke mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Blesdijke? Op energieleverancieractie.nl vind je een ranglijst van meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Essent en ook Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 2000 kWh t/m 3600 kWh stroom en 1300 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw huidige maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: achterhaal altijd de voorwaarden van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Blesdijke. Wanneer je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe energieleverancier. Daarin bekijk jij de geldige tarieven en extra regels (onder andere aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Nadat het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Doe je niets? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Het lopende pakket wordt beëindigd. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande aanbieder. Meestal gebeurt dit zo’n week voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de overstap. Jouw aanstaande aanbieder geeft dit door aan de “vroegere” maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Blesdijke. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Ook incasseer je een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “HVC variabel tarief“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Bijna alle energieleveranciers doen hier aan mee. De bedrijven reserveren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Weststellingwerf.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Remeha, Nefit, Vaillant, Intergas of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je jouw eigen verbruik vermindert heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Blesdijke

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Blesdijke en bezuinig op gas en licht!