Energieleveranciers Lisserbroek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lisserbroek vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle aantrekkelijke welkomstkortingen die jij via de sites van aanbieders zoals E.ON en NLE kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en zonder problemen. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij handige gegevens en adviezen bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Lisserbroek

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Lisserbroek? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en woning. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energiekosten. Dit bepaalt maar voor een deel de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder hanteren flink wat organisaties een royale welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €180 tot +/- €275. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Volkel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft nogal een gecompliceerde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lisserbroek juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarna volgt een lijst met de beste energiebedrijven. Je treft snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Advies nodig bij het doorgeven van jouw verbruik? Hier bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 bewoner 2.000 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 2.050 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Energieflex tot en met Leon Zeewolde.

Bekijk het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €395 per jaar.

Direct overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Lisserbroek

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van onze zoekmachine kun jij moeiteloos energieprijzen Lisserbroek vergelijken. Voer je adres en ook stoom/gas verbruik in en kies snel de goedkoopste aanbieder. Meer details over een zekere aanbieder? Klik dan op de merkpagina. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en vergelijk eenvoudig de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Egchel afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Lisserbroek?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Lisserbroek juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Lisserbroek? Op deze website check je een ranglijst van beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, NLE, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie en natuurlijk Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE op basis van een verbruik van 2250 kWh tot 2600 kWh stroom plus 1250 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: bekijk zeker even de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Lisserbroek. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe energieaanbieder. In dit schrijven tref je de prijzen en extra regels (denk hierbij aan leveringkosten, vastrecht, energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Het oude gas en stroom pakket wordt opgezegd. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Normaal gesproken dien je dit te doen een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige leverancier speelt de standen door aan de “vroegere” aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Lisserbroek. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Bovendien ontvang jij een overzicht + eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “actie van Engie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Denk aan gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn manieren zijn windenergie en zonne-energie. De meeste leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders kopen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Haarlemmermeer.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Vaillant, Atag, AWB, Nefit of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder maatschappij biedt groene stroom via wind. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Holland.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je jouw eigen verbruik kunt minderen kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Lisserbroek

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Lisserbroek en betaal minder voor gas en licht!