Energieleveranciers Egchel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Egchel vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel exclusieve welkomstkortingen die jij via de sites van aanbieders zoals Eneco en UnitedConsumers kunt gebruiken. Overstappen gaat moeiteloos en vlug. Hieronder doorzoek jij praktische feiten en tips t.b.v. het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Egchel

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Egchel? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en adres. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energiekosten. Deze bepalen maar voor een deel de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, leveringkosten, regiotoeslag: het wordt allemaal doorbelast. Tevens bieden veel bedrijven een vorstelijke welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €130 t/m €285. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Oldeberkoop.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een aardig moeilijke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Egchel mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Dan tref jij een resultatenpagina met de meest voordelige energiecontracten. Jij kiest rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Problemen bij het invullen van je gas & licht gebruik? Op deze website vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.850 kWh 725 m³
2 personen 2.275 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.050 kWh 1.900 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Engie tot en met Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Besparen op je energie

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €245 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Egchel

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Geholpen door onze speciale vergelijker kun jij ogenblikkelijk energieprijzen Egchel vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en gas/licht inschatting in en kies eenvoudig het goedkoopste contract. Meer details over een bepaald pakket? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en bekijk onmiddellijk de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Woensdrecht afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Egchel?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Egchel mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Egchel? Op deze pagina vind je een tabel met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Pure Energie, Essent, Greenchoice, NLE maar ook Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2500 kWh t/m 2950 kWh stroom plus 1400 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: doorzoek zeker even de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Egchel. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande energieaanbieder. Hierin tref je de prijzen en voorwaarden (zoals regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten, vastrecht: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Het lopende energiepakket wordt beëindigd. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan meestal het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige energieleverancier. Dikwijls doe je dit een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot twee weken na de overstap. Jouw aanstaande energiemaatschappij geeft dit door aan jouw oude maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Egchel. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Bovendien krijg je een eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “De Vastelastenbond groene stroom“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Denk aan gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn wind en zon (stroom). Veel aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De bedrijven halen deze windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Peel en Maas.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Nefit, Remeha, Atag, Intergas of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Egchel

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Egchel en betaal minder voor gas en licht!