Energieleveranciers Woensdrecht Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Woensdrecht vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek aantrekkelijke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals E.ON en Vrijopnaam kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en probleemloos. Hier vind je bruikbare details en tips ten behoeve van het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Woensdrecht

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Woensdrecht? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met factoren als: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Ook moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Bovendien geven enkele bedrijven een flinke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €160 – €190. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Hemrik.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een behoorlijk ingewikkelde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Woensdrecht juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens volgt een overzicht met de meest voordelige energieleveranciers. Je ontdekt direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten gedaan. Problemen bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op de site vind jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.950 kWh 600 m³
2 bewoners 2.225 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.775 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 1.950 m³

Complete vergelijking

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Eneco tot aan Pure Energie.

Makkelijk besparen op energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €435 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Woensdrecht

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een goedkoop energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via onze zoekmachine kun je meteen energieprijzen Woensdrecht vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusenergieverbruik in en vind vlug de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaald pakket? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en signaleer direct de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Reek afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Woensdrecht?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Woensdrecht juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Woensdrecht? Nu doorzoek jij een ranglijst van beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Vattenfall, Eneco, Pure Energie, NLE en natuurlijk ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2250 kWh tot 2950 kWh stroom en 1300 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw huidige energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Tip: check ten alle tijde de opgestelde regels van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Woensdrecht. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen energieaanbieder. Hierin tref jij de prijzen en kleine lettertjes (denk hierbij aan opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten, energiebelasting: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie vorige energiepakket wordt opgezegd. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf in de meeste gevallen het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige leverancier. Normaal gesproken dien je dit te doen vlak voor de overstapdatum, maar het kan ook best 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande energiemaatschappij speelt de standen door aan de eerdere energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Woensdrecht. Het is nog even wachten op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Bovendien incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “opzeggen Enduris“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Onder andere een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Bijna alle leveranciers doen hier aan mee. De maatschappijen bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Woensdrecht.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Intergas, AWB, Remeha, Atag of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiecontract biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je jouw eigen verbruik reduceert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Woensdrecht

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Woensdrecht en bespaar op gas en licht!