Energieleveranciers Reek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €395 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Reek vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt rap de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel unieke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Energieflex en HVC ontvangt. Overstappen van energie gaat makkelijk en prettig. Op de site vind jij bruikbare details en handreikingen ten behoeve van het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Reek

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Reek? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met aspecten als: energieverbruik en postcode. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: energiebelasting, verbruikskosten, leveringkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien hanteren veel leveranciers een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €115 tot +/- €285. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Berkel-Enschot.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een aardig moeilijke rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Reek april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Aansluitend check je een tabel met de goedkoopste energiebedrijven. Je treft vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is zo doorgevoerd. Moeite bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Hierna vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 625 m³
2 personen 2.375 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.375 kWh 2.100 m³

Complete vergelijking

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Powerpeers.

Een lagere energierekening

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €375 per jaar.

Makkelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Reek

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van onze speciale vergelijker kan je rap energieprijzen Reek vergelijken. Geef je woongegevens plusstoom/gas verbruik in en vind snel de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk snel de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Klarenbeek afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Reek?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Reek april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Reek? Hieronder vind je een tabel met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Pure Energie, NLE, Eneco, Greenchoice + ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 1900 kWh – 4250 kWh stroom en 1350 m3 – 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jouw leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: achterhaal ten alle tijde de condities van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Reek. Nadat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende leverancier. Hierin vind jij alle tarieven en voorwaarden (denk hierbij aan leveringkosten, vastrecht, verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Het oude contract zal worden opgezegd. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: ga je verhuizen? Je moet dan zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige energieaanbieder. Normaliter wordt dit van je gevraagd iets voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de overstap. De nieuwe aanbieder speelt de standen door aan de “vroegere” aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Reek. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment verlagen. Bovendien krijg je te maken met de eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “stroom van UnitedConsumers“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De leveranciers kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus je overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Landerd.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Remeha, Vaillant, Nefit, Atag of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je jouw energieconsumptie minimaliseert heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Reek

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Reek en betaal minder voor gas en licht!