Energieleveranciers Berkel-Enschot Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €345 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Berkel-Enschot vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle aantrekkelijke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Essent of UnitedConsumers kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en prettig. Op deze website doorzoek jij nuttige gegevens en tips t.b.v. het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Berkel-Enschot

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Berkel-Enschot? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door factoren als: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Verder moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: vastrecht, regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast verstrekken veel leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €125 t/m €290. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Leuth.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft nogal een complexe calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Berkel-Enschot juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Daarna check je een resultatenpagina met de meest voordelige energiemaatschappijen. Jij kiest gemakkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Advies nodig bij het invullen van je gas & licht gebruik? Op deze website detecteer je het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 725 m³
2 bewoners 2.350 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van E.ON tot aan Powerpeers.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €475 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Berkel-Enschot

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van onze speciale vergelijker kun jij moeiteloos energieprijzen Berkel-Enschot vergelijken. Geef je woongegevens & energieverbruik in en bekijk probleemloos de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Klik dan op site van de leverancier. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer vlug de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Terkaple afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Berkel-Enschot?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Berkel-Enschot juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Berkel-Enschot? Op energieleverancieractie.nl lees je een aantal van beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Essent, Eneco, Greenchoice, Pure Energie maar uiteraard ook Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE gerekend met een verbruik van 2500 kWh tot 3050 kWh stroom en 1400 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over je maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: achterhaal altijd de voorschriften van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Berkel-Enschot. Als jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende energieaanbieder. Daarin tref je alle tarieven en regelgeving (zoals regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting, opslag duurzame energie, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Je werkende gas en stroom pakket wordt beëindigd. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: ga je verhuizen? Jij zult dan normaliter het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande maatschappij. Normaliter moet dit vlak voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Berkel-Enschot. Ze sturen jou hiervan een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment aanpassen. Voorts ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “Qwint 3 jaar contract“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Denk aan gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante manieren zijn wind en zon (stroom). Bijna alle leveranciers hebben dat in hun portfolio. De leveranciers importeren windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Tilburg.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Remeha, Vaillant, Atag, AWB of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij de energievraag weet te verkleinen levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Berkel-Enschot

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Berkel-Enschot en bezuinig op gas en licht!