Energieleveranciers Renesse Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Renesse vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle speciale aanbiedingen die men standaard niet bij onder andere DELTA en UnitedConsumers kan scoren. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en rap. Op energieleverancieractie.nl bekijk je bruikbare informatie en support bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Renesse

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Renesse? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en postcode. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook bieden sommige aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €95 tot €280. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Bern.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een aardig ingewikkelde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Renesse juli 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Daarna volgt een tabel met de goedkoopste energieleveranciers. Je selecteert handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time gepiept. Moeite bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site vind je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 750 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 2.100 m³

Alle organisaties

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot aan Leon Zeewolde.

Een lagere energierekening

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €435 per jaar.

Probleemloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Renesse

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels de vergelijker kan je eenvoudig energieprijzen Renesse vergelijken. Vul jouw locatie en ook verbruiksgegevens in, en kies binnen no-time het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Selecteer dan site van de leverancier. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en achterhaal vlug de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Kloetinge afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Renesse?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zeeland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Renesse juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Renesse? Op energieleverancieractie.nl lees je een opsomming met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, Vattenfall, Eneco, Greenchoice + Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 1650 kWh tot 2950 kWh stroom plus 900 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met je energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: doorzoek ten alle tijde de condities van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Renesse. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande energieleverancier. Aan de hand daarvan lees je alle tarieven en extra regels (denk aan aansluitkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Jullie werkende pakket zal worden opgezegd. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je verhuizen? Dan moet je zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” aanbieder. Gewoonlijk gebeurt dit vlak voor de datum van overstap, echter soms ook tot 15 dagen na de overstapdatum. De nieuwe maatschappij stuurt de standen door naar de “vroegere” aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Renesse. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verhogen. Voorts krijg je te maken met een eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “stroom van Stedin“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers importeren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op het dak of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Schouwen-Duiveland.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Remeha, Nefit, AWB, Atag of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zeeland.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Renesse

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Renesse en bespaar op gas en licht!