Energieleveranciers Kloetinge Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kloetinge vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt rap de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek speciale acties die men standaard niet bij bijvoorbeeld Allure Energie of Leon Zeewolde kunt vinden. Het oversluiten gaat handig en gebruiksvriendelijk. Op de site doorzoek jij functionele feiten en tips dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Kloetinge

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Kloetinge? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: stroom- en gasverbruik en locatie. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energiekosten. Dit beïnvloed slechts ten dele je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens schenken flink wat maatschappijen een gulle welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €100 t/m €265. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Teroele.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met best een complexe calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kloetinge juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Hierna doorzoek je een lijst met beschikbare energieleveranciers. Jij kiest meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Hulp nodig bij het schatten van jouw verbruik? Hier vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.925 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 2.100 m³

Alle leveranciers

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Eneco tot Innova Energie.

Het goedkoopste contract

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €315 per jaar.

Direct overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Kloetinge

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op basis van onze zoekmachine kan je onmiddellijk energieprijzen Kloetinge vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en verbruik in, en kies à la minute het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Klik dan op de merkpagina. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en signaleer snel de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in De Waal afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Kloetinge?

 1. Geef jouw postcode door (Zeeland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Kloetinge juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Kloetinge? Op deze pagina check je een aantal van beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, NLE, Essent, Greenchoice, Vattenfall + Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 2400 kWh t/m 3300 kWh stroom plus 1200 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: doorzoek ten alle tijde de opgestelde regels van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Kloetinge. Zodra je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe energiemaatschappij. Hierin tref je de kosten en regelgeving (bijvoorbeeld netbeheerkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het lopende energiepakket zal worden opgezegd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf normaliter het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande aanbieder. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook twee weken na de gekozen overstapdatum. De nieuwe maatschappij speelt de standen door aan de eerdere aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Kloetinge. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verlagen. Ook ontvang je de eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “prijzen vergelijken van Qwint“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de maatschappijen maken hier graag gebruik van. De organisaties importeren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Goes.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Atag, Remeha, Intergas, Nefit of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Een windturbine levert volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zeeland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij de energievraag kunt terugdringen levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Kloetinge

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Kloetinge en bespaar op gas en licht!