Energieleveranciers De Waal Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Waal vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle aantrekkelijke welkomstacties die men standaard niet bij aanbieders zoals De Vastelastenbond en Qurrent kunt gebruiken. Het oversluiten gaat eenvoudig en is zo gepiept. Op energieleverancieractie.nl vind je handige details en tips voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier De Waal

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in De Waal? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: energieverbruik en woonplaats. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, vastrecht, leveringkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder hanteren flink wat organisaties een royale welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €185 tot +/- €230. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Nederasselt.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met nogal een complexe berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Waal juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Daarna volgt een lijst met de goedkoopste energiebedrijven. Je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen no-time gedaan. Advies nodig bij het invullen van je gas & licht gebruik? Op energieleverancieractie.nl detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 700 m³
2 bewoners 2.275 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.900 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle grote organisaties vergelijken. Van Clean Energy tot en met Leon Zeewolde.

Vind het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €385 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in De Waal

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van onze zoekmachine kun jij à la minute energieprijzen De Waal vergelijken. Geef je woongegevens en verbruiksgegevens in, en kies snel het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaald contract? Ga dan verder naar de merkpagina. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en bekijk onmiddellijk de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Walsoorden afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in De Waal?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in De Waal juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in De Waal? Op deze website bekijk je een opsomming met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, Greenchoice, Pure Energie, NLE, Eneco en natuurlijk Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 1850 kWh tot 4100 kWh stroom plus 750 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw huidige leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: controleer zeker even de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in De Waal. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande energiemaatschappij. Hierin tref je de geldige tarieven en bijkomende kosten (zoals vastrecht, netbeheerkosten, energiebelasting, regiotoeslag, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Dat lopende contract zal worden beëindigd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: ga je verhuizen? Je moet dan zelf normaal gesproken het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande maatschappij. Meestal wordt dit van je gevraagd iets voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de overstap. Jouw toekomstige energieleverancier stuurt de standen door naar de “vroegere” energieleverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in De Waal. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Bovendien krijg je een eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “Noordelijk Lokaal Duurzaam actie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante manieren zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle leveranciers hebben dat in hun portfolio. De leveranciers bestellen zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Texel.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Vaillant, Intergas, Nefit, Remeha of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je jouw eigen verbruik minimaliseert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in De Waal

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in De Waal en betaal minder voor gas en licht!