Energieleveranciers Ravenstein Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €285 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ravenstein vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek unieke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij bedrijven als DELTA en HVC ontvangt. Overstappen van energie gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Hieronder vind je praktische details en hulp dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ravenstein

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Ravenstein? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en locatie. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: opslag duurzame energie, verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting: het telt allemaal mee. Tevens bieden flink wat organisaties een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €130 t/m €200. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Bergentheim.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over nogal een moeilijke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ravenstein april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan tref jij een resultatenpagina met de meest voordelige energie aanbieders. Je vindt zo binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Moeite bij het schatten van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.850 kWh 675 m³
2 personen 2.475 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 2.000 m³

Alle organisaties

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Anode Energie tot aan Vattenfall.

Besparen op de energienota

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €345 per jaar.

Een snelle overstap

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Ravenstein

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun jij probleemloos energieprijzen Ravenstein vergelijken. Voer je adres en ook energieverbruik in en kies direct de goedkoopste maatschappij. Meer details over een zeker pakket? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en ontdek ogenblikkelijk de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Kiel-Windeweer afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Ravenstein?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Ravenstein april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Ravenstein? Hier vind je een opsomming met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Essent, NLE, Greenchoice, Eneco en natuurlijk ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2400 kWh tot 4350 kWh stroom en 1300 m3 – 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met jouw bestaande energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: bekijk uiteraard de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Ravenstein. Wanneer je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe aanbieder. Hierin tref jij afgesproken prijzen en bijkomende kosten (bijvoorbeeld energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten, verbruikskosten, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Dat vorige pakket zal worden beëindigd. Meestal krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: ga je verhuizen? Dan moet je zelf meestal de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande energiemaatschappij. Gewoonlijk gebeurt dit vlak voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot twee weken na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande energieleverancier speelt de standen door aan de eerdere energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Ravenstein. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Daarnaast krijg jij een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “stroom van Vattenfall“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante manieren zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal leveranciers maken hier graag gebruik van. De leveranciers bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Oss.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Remeha, Vaillant, Atag, Nefit of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiepakket doet hier aan mee. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je het verbruik van energie kan verlagen kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Ravenstein

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Ravenstein en betaal minder voor gas en licht!