Energieleveranciers Bergentheim Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bergentheim vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle exclusieve kortingsacties die jij niet via de normale weg bij onder andere Clean Energy of Vattenfall kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en probleemloos. Hieronder lees je nuttige feiten en hulp ten behoeve van het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Bergentheim

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Bergentheim? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en locatie. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energiekosten. Dat beslaat maar voor een deel de energienota. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, energiebelasting, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht: het telt allemaal mee. Tevens gunnen sommige maatschappijen een hoge welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €105 tot €210. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Lepelstraat.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een aardig complexe calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bergentheim mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Vervolgens doorzoek je een opsomming met relevante energieleveranciers. Je vindt zo à la minute de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel geregeld. Hulp nodig bij het doorgeven van jouw verbruik? Op deze website detecteer je het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.875 kWh 650 m³
2 bewoners 2.275 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.150 kWh 1.975 m³

Alle organisaties

Alle landelijke providers vergelijken. Van Clean Energy tot aan UnitedConsumers.

Makkelijk besparen op energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €485 per jaar.

Een snelle overstap

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Bergentheim

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een goedkoop pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Aan de hand van onze tool kun je direct energieprijzen Bergentheim vergelijken. Vul jouw locatie & gas/licht inschatting in en kies meteen de goedkoopste aanbieder. Meer details over een bepaalde leverancier? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en vergelijk eenvoudig de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Ter Idzard afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Bergentheim?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Overijssel)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Bergentheim mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Bergentheim? Op deze pagina check je een lijstje met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, NLE, Pure Energie, Greenchoice, Eneco maar uiteraard ook ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent op basis van een verbruik van 2200 kWh tot 2750 kWh stroom plus 900 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jouw leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: doorzoek zeker even de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Bergentheim. Zodra je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe aanbieder. In deze mail of brief bekijk je afgesproken prijzen en voorwaarden (bijvoorbeeld regiotoeslag, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Jullie werkende gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande aanbieder. Dikwijls gebeurt dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, echter soms ook tot 15 dagen nadat het contract is ingegaan. De toekomstige energiemaatschappij communiceert dit weer richting de “vroegere” energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Bergentheim. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon corrigeren. Voorts ontvang je een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “Noordelijk Lokaal Duurzaam 3 jaar contract“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zon en wind (energie). De meeste energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De organisaties importeren windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op het dak of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Hardenberg.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Remeha, Vaillant, Intergas, AWB of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Overijssel.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Bergentheim

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Bergentheim en betaal minder voor gas en licht!