Energieleveranciers Lepelstraat Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lepelstraat vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek speciale aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Huismerk Energie en Pure Energie kunt vinden. Overstappen van energie gaat handig en vlug. Op deze website vind je functionele toelichtingen en adviezen dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Lepelstraat

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Lepelstraat? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieconsumptie en adres. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: energiebelasting, netbeheerkosten, leveringkosten, regiotoeslag, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Tevens bieden de meeste maatschappijen een hoge welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €95 – €220. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Venlo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een aardig ingewikkelde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lepelstraat september 2023? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Daarna check je een lijst met de goedkoopste energieleveranciers. Je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is binnen enkele minuten rond gemaakt. Tips gebruiken bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Hierna vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.875 kWh 750 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.675 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Anode Energie tot en met Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Het goedkoopste contract

Niet langer een hoge rekening. Besparingen tot wel €425 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Lepelstraat

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. D.m.v. onze speciale vergelijker kunnen jullie moeiteloos energieprijzen Lepelstraat vergelijken. Vul postcode + huisnummer & gas/licht inschatting in en bekijk direct de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Klik dan op site van de leverancier. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk meteen de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Easterwierrum afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Lepelstraat?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Lepelstraat september 2023

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Lepelstraat? Op de site bekijk je een aantal van meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Essent, NLE, Greenchoice, Pure Energie en natuurlijk Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1500 kWh – 3800 kWh stroom en 750 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland beslis jij zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: bekijk wel de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Lepelstraat. Als jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde energieleverancier. In dit schrijven vind je de prijzen en condities (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Dat werkende energiecontract zal worden opgezegd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf doorgaans de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energieleverancier. Dikwijls dien je dit te doen vlak voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieaanbieder stuurt de standen door naar jouw “oude” aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Lepelstraat. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bewerken. Ook incasseren jullie de eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “aanbiedingen van HVC“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Bijna alle energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven reserveren zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Bergen op Zoom.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Vaillant, Remeha, Atag, Nefit of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat jij de energievraag weet te verkleinen heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Lepelstraat

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Lepelstraat en bespaar op gas en licht!