Energieleveranciers Easterwierrum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Easterwierrum vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel exclusieve welkomstkortingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld Eneco en MAIN Energie kan scoren. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en rap. Op deze pagina doorzoek jij nuttige gegevens en tips voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Easterwierrum

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Easterwierrum? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Eveneens moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, vastrecht, leveringkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten: het telt allemaal mee. Verder bieden veel bedrijven een gulle welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €185 – €195. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Noordwijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is best een ingewikkelde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Easterwierrum mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Hierna volgt een tabel met relevante energieleveranciers. Je treft gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Problemen bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Hierna vind je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 bewoner 1.900 kWh 675 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle gangbare providers vergelijken. Van Clean Energy tot Vandebron.

Besparen op je energie

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €295 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Easterwierrum

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een goedkoop contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van energieleverancieractie.nl kun je direct energieprijzen Easterwierrum vergelijken. Vul jouw locatie & verbruik in, en bekijk probleemloos de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een zeker contract? Klik dan op de overkoepelende merksite. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en achterhaal direct de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Wilhelminadorp afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Easterwierrum?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Easterwierrum mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Easterwierrum? Nu bekijk je een aantal van veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Vattenfall, Eneco, Greenchoice, NLE en natuurlijk Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 2500 kWh t/m 4300 kWh stroom en 750 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van je energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: check uiteraard de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Easterwierrum. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande energiemaatschappij. In deze mail of brief lees je de geldige tarieven en extra regels (denk aan regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat lopende energiecontract zal worden beëindigd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige leverancier. Gewoonlijk doe je dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de overstap. De nieuwe maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Easterwierrum. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Daarnaast incasseer jij een overzicht + eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “Energieflex stroom“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante manieren zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders importeren stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Littenseradiel.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Vaillant, AWB, Intergas, Remeha of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Easterwierrum

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Easterwierrum en bespaar op gas en licht!