Energieleveranciers Kiel-Windeweer Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €315 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kiel-Windeweer vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt meteen de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel aantrekkelijke acties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Essent en Powerpeers kunt vinden. Overstappen van energie gaat moeiteloos en rap. Op de site bekijk je toepasbare informatie en adviezen voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Kiel-Windeweer

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Kiel-Windeweer? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en adres. Daarnaast moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens hanteren veel leveranciers een hoge welkomstpremie voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €135 – €285. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Ter Idzard.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een aanzienlijk complexe rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kiel-Windeweer juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Nadien volgt een opsomming met de beste energiemaatschappijen. Je treft eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten gepiept. Tips gebruiken bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op deze pagina check je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Type huis Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.850 kWh 650 m³
2 personen 2.425 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 2.100 m³

Alle pakketten

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan Leon Zeewolde.

Bekijk het goedkoopste pakket

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €275 per jaar.

Direct overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Kiel-Windeweer

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van onze tool kun je onmiddellijk energieprijzen Kiel-Windeweer vergelijken. Geef je woongegevens + verbruik in, en vind moeiteloos de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaald contract? Selecteer dan website van de aanbieder. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en bekijk binnen no-time de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in De Meern afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Kiel-Windeweer?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Kiel-Windeweer juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Kiel-Windeweer? Hieronder lees je een ranglijst van gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, NLE, Eneco, Essent, Vattenfall + Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Powerpeers op basis van een verbruik van 2100 kWh t/m 4350 kWh stroom en 1300 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: bekijk uiteraard de voorwaarden van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Kiel-Windeweer. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen maatschappij. In deze mail of brief bekijk jij de kosten en regelgeving (denk aan aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, regiotoeslag, verbruikskosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Dat lopende pakket wordt opgezegd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf in de meeste gevallen het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige energieaanbieder. Normaal gesproken dien je dit te doen zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 14 dagen na de overstapdatum. De toekomstige aanbieder geeft dit door aan jouw oude aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Kiel-Windeweer. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Daarnaast krijgen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “prijzen vergelijken van HVC“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Veel energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De aanbieders kopen deze zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Hoogezand-Sappemeer.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Atag, Remeha, AWB, Intergas of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Kiel-Windeweer

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Kiel-Windeweer en betaal minder voor gas en licht!