Energieleveranciers De Meern Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Meern vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel unieke welkomstkortingen die jij via de sites van onder andere Clean Energy en HVC kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en snel. Op energieleverancieractie.nl bekijk je praktische informatie en tips dat je kunt gebruiken bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier De Meern

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in De Meern? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van factoren als: gas- en stroom consumptie en postcode. Daarnaast moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, aansluitkosten, leveringkosten, vastrecht, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien schenken flink wat bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €170 – €290. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Muiden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een behoorlijk moeilijke rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Meern juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Nadien vind je een lijst met relevante energiebedrijven. Je treft onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is binnen no-time doorgevoerd. Hulp nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Hierna vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type huis Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.925 kWh 750 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.075 kWh 2.000 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke providers vergelijken. Van De Vastelastenbond tot Leon Zeewolde.

Het goedkoopste contract

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €465 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in De Meern

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een voordelig pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Op basis van onze tool kun je onmiddellijk energieprijzen De Meern vergelijken. Voer je adres en ook gas/licht inschatting in en bekijk snel het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Dit vind je in website van de aanbieder. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en ontdek à la minute de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Waarder afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in De Meern?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Utrecht)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in De Meern juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in De Meern? Nu lees je een aantal van standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, Eneco maar uiteraard ook Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio op basis van een verbruik van 1550 kWh tot 3450 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jullie actuele energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: doorzoek uiteraard de voorwaarden van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in De Meern. Op het moment dat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde energiemaatschappij. Daarin lees jij alle tarieven en condities (denk hierbij aan energiebelasting, vastrecht, verbruikskosten, aansluitkosten, regiotoeslag: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Jullie oude energiecontract wordt beëindigd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige maatschappij. In de regel dien je dit te doen iets voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige leverancier speelt de standen door aan jouw oude energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in De Meern. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Tevens krijg je te maken met de eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “Energieflex actie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De organisaties kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Utrecht.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Intergas, Atag, Nefit of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Utrecht.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij de energievraag reduceert heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in De Meern

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in De Meern en bespaar op gas en licht!