Energieleveranciers Muiden Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €385 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Muiden vergelijken is gemakkelijk door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek aantrekkelijke kortingsacties die je niet via de website van bedrijven als DELTA en Vattenfall ontvangt. Het oversluiten gaat makkelijk en is zo gepiept. Op deze pagina lees je nuttige feiten en hulp ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Muiden

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Muiden? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van aspecten als: energieconsumptie en woning. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de energierekening. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens hanteren de meeste leveranciers een royale welkomstpremie bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €170 tot +/- €275. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Wilhelminadorp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is nogal een flinke rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Muiden juli 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Daarop doorzoek je een opsomming met de beste energie aanbieders. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is zo gedaan. Moeite bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Type woning Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.825 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.175 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 2.000 m³

Alle organisaties

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van DELTA tot aan Vrijopnaam.

Flink besparen op jouw energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €225 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Muiden

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Via onze speciale vergelijker kunnen jullie rap energieprijzen Muiden vergelijken. Vul postcode + huisnummer en energieverbruik in en kies eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Dit vind je in website van de aanbieder. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en signaleer ogenblikkelijk de beste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Goënga afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Muiden?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Muiden juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Muiden? Hier check je een ranglijst van standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, Essent, Pure Energie, Vattenfall + Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Oxxio berekend met een consumptie van 2500 kWh – 2750 kWh stroom en 750 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: bekijk wel de voorschriften van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Muiden. Als je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde maatschappij. In dit schrijven lees jij alle tarieven en extra regels (denk hierbij aan opslag duurzame energie, energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie oude contract zal worden opgezegd. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige leverancier. Doorgaans doe je dit vlak voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” aanbieder stuurt de standen door naar jouw oude energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Muiden. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Daarbij ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “energiebedrijf De Vastelastenbond“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Denk aan gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Het gros van de aanbieders van energie doen hier aan mee. De aanbieders importeren stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en tevens je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Muiden.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Nefit, Vaillant, AWB, Remeha of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Muiden

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Muiden en betaal minder voor gas en licht!