Energieleveranciers Goënga Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Goënga vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel aantrekkelijke acties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Energieflex en Qwint kan scoren. Het oversluiten gaat makkelijk en gebruiksvriendelijk. Hier doorzoek jij bruikbare aanwijzingen en support bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Goënga

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Goënga? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en locatie. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energiekosten. Dat beslaat slechts deels de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien hanteren enkele maatschappijen een vorstelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €140 – €285. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Plasmolen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om best een gecompliceerde rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Goënga februari 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens check je een overzicht met de goedkoopste energieleveranciers. Je selecteert handig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is zo geregeld. Problemen bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Hier tref jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 725 m³
2 personen 2.275 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 2.025 m³

Alle organisaties

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot Oxxio.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €405 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Goënga

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van energieleverancieractie.nl kan jij probleemloos energieprijzen Goënga vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruik in, en kies ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaald pakket? Selecteer dan site van de leverancier. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en signaleer onmiddellijk de beste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Albergen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Goënga?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Goënga februari 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Goënga? Op deze pagina check je een opsomming met gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Essent, NLE en ook Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE op basis van een verbruik van 1550 kWh tot 2850 kWh stroom plus 1050 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw huidige leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: doorzoek wel de condities van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Goënga. Nadat je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde energieaanbieder. Aan de hand daarvan zie je de kosten en kleine lettertjes (onder andere netbeheerkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Dat huidige gas en stroom pakket wordt beëindigd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” maatschappij. Normaal gesproken moet dit een paar dagen voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de overstap. Jouw toekomstige maatschappij speelt de standen door aan jouw oude energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Goënga. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Bovendien incasseer jij een overzicht + eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “Cogas prijzen“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken manieren zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven bestellen zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Súdwest-Fryslân.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een AWB, Atag, Remeha, Nefit of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet elke maatschappij biedt groene stroom via wind. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra jij de energievraag reduceert heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Goënga

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Goënga en bespaar op gas en licht!