Energieleveranciers Plasmolen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Plasmolen vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet direct de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek tijdelijke aanbiedingen die je niet via de website van onder andere Eneco en Qurrent kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en is zo gepiept. Op deze pagina vind je handige toelichtingen en support ten behoeve van het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Plasmolen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Plasmolen? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Ook moet je verder kijken dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook schenken de meeste leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €155 t/m €235. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Beesd.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over een aardig complexe rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Plasmolen mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens check je een lijst met de beste energiemaatschappijen. Je vindt zo onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is zo doorgevoerd. Moeite bij het schatten van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.800 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 1.925 m³

Alle organisaties

Alle grote providers vergelijken. Van Greenchoice tot aan Innova Energie.

Besparen op je energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €405 per jaar.

Direct overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Plasmolen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van onze speciale vergelijker kan men vlug energieprijzen Plasmolen vergelijken. Vul jouw locatie + verbruik in, en bekijk moeiteloos het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Bekijk dan website van de aanbieder. Check nu alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en signaleer onmiddellijk de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Kaatsheuvel afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Plasmolen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Plasmolen mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Plasmolen? Op deze pagina vind jij een ranglijst van meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Greenchoice, Eneco, NLE, Essent en ook ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 1750 kWh t/m 4250 kWh stroom en 900 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij er verantwoordelijk voor bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over je leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Tip: controleer uiteraard de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Plasmolen. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande energieaanbieder. In deze mail of brief vind je de kosten en extra regels (denk aan regiotoeslag, energiebelasting, verbruikskosten, leveringkosten, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je zonder kosten en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Het huidige gas en stroom pakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf doorgaans het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” maatschappij. Dikwijls gebeurt dit vlak voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier communiceert dit weer richting jouw oude energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Plasmolen. Het is nog even wachten op natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Ook krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “vergelijk direct Stedin“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. De meeste energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De organisaties bestellen zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Mook en Middelaar.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Remeha, Atag, Intergas, Vaillant of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Plasmolen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Plasmolen en betaal minder voor gas en licht!