Energieleveranciers Waarder Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Waarder vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek speciale acties die jij via de sites van bijv. Clean Energy of Vattenfall kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en vlug. Hier vind jij praktische aanwijzingen en tips dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Waarder

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Waarder? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door factoren als: gas- en stroomverbruik en locatie. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de energienota. Controleer maar de energie jaarrekening: aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie, leveringkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens bieden enkele aanbieders een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €80 tot €195. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Goënga.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een behoorlijk complexe rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Waarder februari 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Dan volgt een tabel met relevante energiebedrijven. Je selecteert meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Tips gebruiken bij het invoeren van jouw verbruik? Hierna check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.800 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.175 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 1.950 m³

Alle organisaties

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van DELTA tot en met NLE.

Een lagere energierekening

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €355 per jaar.

A la minute overstappen

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Waarder

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! D.m.v. onze speciale vergelijker kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Waarder vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en verbruiksgegevens in, en bekijk onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Dit vind je in website van de aanbieder. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en ontdek à la minute de beste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Oosterhesselen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Waarder?

 1. Geef jouw postcode door (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Waarder februari 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Waarder? Op deze website lees je een tabel met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, NLE, Greenchoice, Essent, Vattenfall maar ook Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Qurrent berekend met een consumptie van 2450 kWh t/m 3800 kWh stroom plus 900 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: controleer wel de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Waarder. Wanneer je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen organisatie. In dit schrijven bekijk je de kosten en voorwaarden (onder andere aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Het werkende energiepakket zal worden opgezegd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige aanbieder. Normaal gesproken dien je dit te doen zo’n week voor de datum van overstap, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande aanbieder stuurt de standen door naar de eerdere leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Waarder. Je ontvangt hiervan een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment aanpassen. Tevens krijg je een eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “beoordeling Coteq Netbeheer“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers halen deze windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met AWB, Atag, Vaillant, Nefit of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat je jouw eigen verbruik kunt minderen kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Waarder

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Waarder en betaal minder voor gas en licht!