Energieleveranciers Oosterhesselen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oosterhesselen vergelijken is een eitje met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt rap de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek unieke kortingsacties die je niet via de website van onder andere DELTA en Qurrent kunt vinden. Overstappen van energie gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Hier bekijk je praktische gegevens en support bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oosterhesselen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Oosterhesselen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: verbruik (kWh en m3) en postcode. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, regiotoeslag, vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook geven enkele maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €105 tot €190. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Albergen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een aanzienlijk ingewikkelde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oosterhesselen april 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Dan volgt een opsomming met de meest voordelige energiemaatschappijen. Jij kiest onmiddellijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten doorgevoerd. Moeite bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.800 kWh 700 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Huismerk Energie tot UnitedConsumers.

Bekijk het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen tot wel €225 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Oosterhesselen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van onze speciale vergelijker kunnen jullie moeiteloos energieprijzen Oosterhesselen vergelijken. Voer je adres en ook verbruiksgegevens in, en kies ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaald contract? Dat is te vinden in site van de leverancier. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en signaleer rap de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Hillegom afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Oosterhesselen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Oosterhesselen april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Oosterhesselen? Op de site check je een ranglijst van veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Greenchoice, NLE, Pure Energie, Vattenfall + ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 1650 kWh t/m 2750 kWh stroom plus 1000 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jullie actuele leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: bekijk altijd de condities van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Oosterhesselen. Als het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe organisatie. In dit schrijven bekijk jij de geldige tarieven en condities (denk aan aansluitkosten, leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat actuele energiepakket wordt beëindigd. Meestal krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande aanbieder. Meestal gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot twee weken na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier speelt de standen door aan de eerdere energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Oosterhesselen. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment aanpassen. Voorts incasseer je de eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “verbruik Stedin“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante manieren zijn zonne-energie en windenergie. De meeste energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De organisaties bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Coevorden.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Intergas, Atag, Nefit, AWB of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Oosterhesselen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Oosterhesselen en betaal minder voor gas en licht!