Energieleveranciers Raerd Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €385 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Raerd vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle unieke aanbiedingen die jij via de sites van bedrijven als Anode Energie en NLE kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en snel. Op de site lees je toepasbare gegevens en hulp bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Raerd

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Raerd? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met indicatoren zoals: energieconsumptie en postcode. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder schenken veel aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €160 tot €280. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Bergeijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is een aardig gecompliceerde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Raerd juni 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Hierna check je een resultatenpagina met de meest voordelige energieleveranciers. Jij kiest direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is zo doorgevoerd. Hulp nodig bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Hierna tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 750 m³
2 personen 2.200 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.925 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.350 kWh 1.950 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot aan Powerpeers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen tot wel €465 per jaar.

Direct overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Raerd

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Op basis van de vergelijker kunnen jullie moeiteloos energieprijzen Raerd vergelijken. Vul jouw locatie en verbruik in, en selecteer vlug het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Dat is te vinden in site van de leverancier. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en bekijk direct de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Kerkwerve afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Raerd?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Raerd juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Raerd? Op deze pagina bekijk je een tabel met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Vattenfall, Greenchoice, Essent, Pure Energie maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Qurrent met een verbruik van 2150 kWh t/m 3200 kWh stroom plus 700 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Tip: achterhaal uiteraard de condities van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Raerd. Wanneer je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde energieaanbieder. In deze mail of brief tref je de kosten en kleine lettertjes (denk hierbij aan netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat oude energiepakket zal worden beëindigd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande leverancier. Meestal wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook twee weken na de overstapdatum. De toekomstige leverancier stuurt de standen door naar je voormalige energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Raerd. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Daarnaast krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “stroom van Leon Zeewolde“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn opties zijn windenergie en zonne-energie. De meeste aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De bedrijven reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Súdwest-Fryslân.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Remeha, Vaillant, Intergas, AWB of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiecontract doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je jouw eigen verbruik weet te verkleinen kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Raerd

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Raerd en bezuinig op gas en licht!