Energieleveranciers Bergeijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bergeijk vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet probleemloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel speciale aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij o.a. Allure Energie en Innova Energie kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Op deze website lees je praktische gegevens en hulp dat je kunt gebruiken bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Bergeijk

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Bergeijk? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: energieverbruik en woning. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de energienota. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: het telt allemaal mee. Verder hanteren enkele organisaties een aantrekkelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €115 – €230. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Lemmer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over best een complexe berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bergeijk juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Aansluitend tref jij een resultatenpagina met de meest voordelige energiebedrijven. Je selecteert meteen de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is binnen no-time gepiept. Advies nodig bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op deze pagina detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 700 m³
2 personen 2.275 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 2.075 m³

Alle organisaties

Alle populaire providers vergelijken. Van Huismerk Energie tot UnitedConsumers.

Het goedkoopste contract

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €265 per jaar.

A la minute overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Bergeijk

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij onze zoekmachine kan je eenvoudig energieprijzen Bergeijk vergelijken. Voer je adres & energieverbruik in en bekijk eenvoudig het goedkoopste contract. Meer details over een bepaald contract? Klik dan op website van de aanbieder. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en vind eenvoudig de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Ter Aard afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Bergeijk?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Bergeijk juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Bergeijk? Op deze pagina doorzoek jij een opsomming met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Vattenfall, Pure Energie, NLE, Eneco en natuurlijk Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2200 kWh – 3600 kWh stroom en 800 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben je vrij om te kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: check uiteraard de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Bergeijk. Als je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde energieleverancier. Hierin vind je de kosten en extra regels (onder andere regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht, verbruikskosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Het huidige pakket wordt opgezegd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige maatschappij. Normaal gesproken moet dit iets voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de dag van overstappen. De nieuwe energieaanbieder speelt de standen door aan de “vroegere” maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Bergeijk. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment corrigeren. Ook ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “Innova Energie 3 jaar contract“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante manieren zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen kopen deze zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Bergeijk.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Remeha, Vaillant, AWB, Atag of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in schone windstroom voor NL huishoudens. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je het verbruik van energie weet te beperken zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Bergeijk

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Bergeijk en bezuinig op gas en licht!