Energieleveranciers Ter Aard Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ter Aard vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel tijdelijke kortingsacties die jij via de sites van aanbieders zoals Eneco of Qurrent kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en is zo gepiept. Op deze pagina bekijk je nuttige feiten en support bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ter Aard

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Ter Aard? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door factoren als: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien bieden de meeste bedrijven een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €175 t/m €210. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Eernewoude.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een behoorlijk moeilijke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ter Aard mei 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Hierna volgt een opsomming met de meest voordelige energie aanbieders. Je treft simpel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Tips gebruiken bij het inschatten van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 2.075 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Anode Energie tot UnitedConsumers.

Makkelijk besparen op energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €225 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Ter Aard

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij de vergelijker kan men binnen no-time energieprijzen Ter Aard vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & verbruik in, en bekijk ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zeker contract? Dat is te vinden in site van de leverancier. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en ontdek meteen de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Mookhoek afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Ter Aard?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Drenthe)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Ter Aard mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Ter Aard? Onder dit stukje bekijk je een opsomming met beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, NLE, Vattenfall, Essent + Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2200 kWh t/m 3500 kWh stroom plus 750 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument kies je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van je energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: bekijk uiteraard de opgestelde regels van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Ter Aard. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde energieleverancier. Hierin zie je alle tarieven en voorwaarden (denk hierbij aan verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Je werkende gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf doorgaans het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande leverancier. Gewoonlijk dien je dit te doen zo’n week voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot twee weken na de overstap. Jouw toekomstige leverancier speelt de standen door aan de eerdere leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Ter Aard. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Daarbij ontvangen jullie een eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “contract afsluiten bij E.ON“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De leveranciers reserveren zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Assen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Vaillant, AWB, Intergas, Atag of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je jouw energieconsumptie vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Ter Aard

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Ter Aard en bespaar op gas en licht!