Energieleveranciers Eernewoude Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eernewoude vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel unieke welkomstkortingen die jij via de sites van bijvoorbeeld Budget Energie of Vrijopnaam kunt gebruiken. Overstappen gaat eenvoudig en is zo gepiept. Op de site bekijk je toepasbare gegevens en hulp dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Eernewoude

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Eernewoude? Het is niet mogelijk één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieverbruik en woning. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de energierekening. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook bieden sommige bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €155 tot €250. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Noordhorn.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is best een ingewikkelde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eernewoude juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens vind je een lijst met de meest voordelige energiemaatschappijen. Jij kiest onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten gedaan. Problemen bij het inschatten van jouw verbruik? Op deze website vind je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 750 m³
2 personen 2.425 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 2.050 m³

Alle organisaties

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan NLE.

Altijd de laagste prijs

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €445 per jaar.

Een snelle overstap

Profiteer van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Eernewoude

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van onze zoekmachine kan men vlug energieprijzen Eernewoude vergelijken. Geef je woongegevens + gas/licht inschatting in en bekijk à la minute de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaalde leverancier? Klik dan op de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en check eenvoudig de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Wijnjewoude afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Eernewoude?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Eernewoude juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Eernewoude? Hieronder lees je een tabel met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Essent maar uiteraard ook Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE gerekend met een verbruik van 2250 kWh t/m 3700 kWh stroom en 950 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: bekijk zeker even de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Eernewoude. Als het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de aankomende energiemaatschappij. Hierin bekijk je de kosten en regelgeving (denk hierbij aan regiotoeslag, verbruikskosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn kan je kosteloos en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Jullie lopende energiecontract zal worden beëindigd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf meestal het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige leverancier. In de regel gebeurt dit zo’n week voor de overstapdatum, echter soms ook tot 2 weken na de overstap. Jouw aanstaande energieaanbieder communiceert dit weer richting je voormalige energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Eernewoude. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Voorts incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “DELTA stroom“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Denk aan een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De aanbieders importeren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Tytsjerksteradiel.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Vaillant, AWB, Nefit, Atag of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij de energievraag weet te verkleinen kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Eernewoude

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Eernewoude en betaal minder voor gas en licht!